søndag 15. januar 2012

En travel helg!

Denne helga har vi virkelig fått gjort mye! Har ryddet og ryddet i skaper og kjeller- de som kjenner oss vet at i kjelleren vår gikk det ikke an å fote seg. Alt for mye ting har bare blitt kastet ned, og ikke satt på plass. Har blitt kvitt et billass med klær til Fretex og diverse ødelagte el-ting og tang :-)
Alle vinduene er vaskte på innsiden og på utsiden! (Og det er leeeeeeeenge siden)
I dag har vi bakt pizzasnurrer og kanelsnurrer, 4 store poser gikk i fryseboksen. Og så herlig å slippe å grue for å gå ned i kjelleren i fryseren! Før kviet jeg meg, for jeg måtte balansere over alt skrotet på veien... Å så var gulvet møkkete og fullt av høystrå fra den gangen vi hadde kanin ute. Er meeeeget fornøyd med mannen min som har ryddet så fint!

Helgens meny besto av hjemmelaget pizza på lørdagen (det er mannen min som lager pizza her i huset, så jeg slapp unna med å handle) Søndag hadde vi en enkel "Man-tager-hva-man-haver-suppe". Stekte en pakke biffdeig og en halv rødløk, hadde på et beger frossen oksekraft. Litt bokstavsuppepulver og vann, en oppskåret gulrot og litt spaghetti i biter- Voilà!  Smakte veeeeldig godt, faktisk :-)
Nå i kveld har jeg gått igjennom alt av gamle skolebøker, haha, mye morsomt å finne der! Mesteparten går nå i bosset, men noe må tas vare på. Gleder meg til å vise Mathilde mine 1.-klasse arbeidsbøker. Selv om vi var et år eldre når vi begynte på skolen...

Ønsker dere alle en fantastisk uke!